سفارت افغانستان در تهران همچنان گفته است که مسئولین دانشگاهی که آقای یسنا در آن مصروف تحصیل است، در قسمت مراقبت از چهار فرزند او اقدامات لازم را انجام داده اند.
چهار روز پس از آن که یعقوب یسنا، نویسنده ی جوان و مشهور افغانستانی ابتلای خود و همسرش را به ویروس کرونا تأیید کرد، اکنون سفارت افغانستان در تهران اعلام کرده است که وضعیت همسر آقای یسنا رو به بهبود است و خود او نیز با کمک آکسجن تحت مراقبت قرار دارد.
سفارت افغانستان در تهران امروز (شنبه، 2 حمل) در اعلامیه ای گفته است که این سفارت از هفته گذشته که از وضعیت صحی یعقوب یسنا با خبر شد، موضوع را با وزارت خارجه در جریان گذاشته و اقدامات لازم را در راستای تداوی او انجام داده است.
به نقل از اعلامیه، آقای یسنا و همسرش در شفاخانه «شهید صدوقی» در ولایت یزد ایران تحت مراقبت صحی قرار دارند و«طبق آخرين تماس ها با مسئولين شفاخانه وضعيت همسر استاد يسنا رو به بهبود است و استاد يسنا نيز با كمك آكسيژن/آکسجن تحت مراقبت قرار دارد».
سفارت افغانستان در تهران همچنان گفته است که مسئولین دانشگاهی که آقای یسنا در آن مصروف تحصیل است، در قسمت مراقبت از چهار فرزند او اقدامات لازم را انجام داده اند.
این سفارت همچنان گفته است که اقدامات لازم در جهت تداوی آقای یسنا ادامه دارد و از مردم نیز خواسته است که در مورد وضعیت یعقوب یسنا «اخبار منفی» نشر و پخش نکنند.
از سویی هم، سفارت افغانستان در تهران گفته است که مسئولین امور دیپلماتیک ایران اطمینان داده اند که شفاخانه های موظف برای تداوی افراد مبتلا به ویروس کرونا، برای همه به شمول شهروندان افغانستانی خدمات یکسان ارایه می کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/14811
تگ ها: